Jag vände mig till en målare i Falkenberg

Hej och hallå på er allihopa. Trots att det här är en blogg inom träning och hälsa så blir det någon gång ibland ett och annat inlägg där jag pratar om annat, och det här är just ett sådant inlägg. Ni vet ju om att jag alltid vill dela mina bästa tips och råd med er och eftersom jag har fått lägenheten målad och tapetserad av en kunnig och rutinerad målare i Falkenberg så vill jag givetvis berätta om det här för er, så att ni som befinner er i Falkenberg med omnejd och behöver en målare ska veta om att ni kan få hjälp av företaget Turkos Måleri

Det här är ett företag som består av ett glatt gäng med kompetenta målare i Falkenberg som jag fick som tips utav en kollega till mig. När jag berättade om mina planer med lägenheten för min kollega berättade han att han hade fått hjälp av Turkos Måleri några månader tidigare och han sa att han var oerhört nöjd med resultatet men även över att det var en så bra kundservice på företaget. Det här är något som jag nu efter att själv har vänt mig till dem kan skriva under på, och därför är mitt tips till er som följer mig på bloggen, att om ni någon gång, nu eller längre fram, kommer behöva anlita en målare i Falkenberg med omnejd så kommer ni få bra hjälp ifall ni vänder er till Turkos Måleri. Hela lägenheten har fått ny färg och nya tapeter och det är professionellt målat och tapetserat av fackmän och skulle jag sälja lägenheten idag så har värdet på lägenheten ökat tack vare hjälpen ifrån Turkos Måleri.