Var på min första massagebehandling någonsin på Annika B. Livskvalité i Sundsvall här om veckan. Det var ännu skönare än vad jag trodde att det skulle vara. Men samtidigt var det lite mer smärtsamt än vad jag trodde, i alla fall när hon tog uppe vid axlarna. Jag vet att jag är ganska stel i axlarna och nacken, men trodde inte det skulle visas sig så mycket. Hon på Annika B. Livskvalité som masserade mig märkte av det direkt. Bad mig att slappna av men det gick inte, jag försökte men så fort hon tryckte och masserade igen så gjorde det bara ont istället och så spände jag mig mer.

Tänkte att jag skulle få ont av det sen. Och jag var lite öm i axlarna dagen efter men samtidigt mycket mer avslappnad. Det gjorde bra med massagen och jag känner att det har gjort skillnad. Känns betydligt bättre i axlarna än vad jag trodde att det skulle göra.

Tror faktiskt att jag kommer att gå på massage flera gånger. Nu när jag har testat på det och vet precis hur bra det är, istället för att bara höra det från andra, så känner jag att det nog är det bästa jag kan göra för att få mindre ont i axlarna och bli mindre stel. Tror att massage är det enda som verkligen hjälper.